02 juni 2020

16:30 - 18:00 uur

Bodegraven


Physee: een raam dat duurzame energie opwekt. Deze middag leert u hoe dit werkt.

Deze middag vertelt Ferdinand Grapperhaus van PHYSEE ons alles over SmartSkin: een raam dat duurzame energie opwekt.

Over PHYSEE

PHYSEE ontwikkelt slimme, energieopwekende ramen. En PHYSEE gaat nog vérder. Hun nieuwste generatie ramen heeft een smart-functie: ze bevatten sensoren die automatisch de zonwering of airco activeren.

Over de spreker

Vers afgestudeerd van de TU Delft beginnen Willem Kesteloo en Ferdinand Grapperhaus jr. in 2014 hun bedrijf PHYSEE. Doel: gebouwen verduurzamen zonder dat de gebruiker hoeft in te leveren op comfort, design en functionaliteit. Dat willen ze bereiken door via de ramen van een gebouw stroom op te wekken.

INHOUD

Deze middag vertelt Ferdinand Grapperhaus over SmartSkin:

  • Power
  • Smart
  • EESY (Energy Efficient SYstem)
  • SKIN
  • Complete

U bent van harte welkom

Merosch Kenniscafé is een interne kennisdelingssessie van Merosch waarbij we het erg waardevol vinden als onze relaties actief deelnemen. Er is ruimte voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. Mocht u dit dus een interessant onderwerp vinden, dan kunt u zich voor deze Merosch Kenniscafé inschrijven.

Doelgroep

De doelgroepen voor de Merosch Kenniscafés zijn onze directe en indirecte opdrachtgevers zoals: projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bouwmanagementbureaus, architecten enzovoort*.

*Bij overboeking van het Kenniscafé krijgen personen uit de primaire doelgroep de voorkeur.

Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er een actieve bijdrage verwacht.

Daarnaast gaan wij ervan uit dat u zich minimaal een week van tevoren afmeldt als u toch verhinderd bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier:

AANMELDINGSFORMULIER


Adres

Het adres is: Eendrachtsweg 3, 2411 VL in Bodegraven. (Niet alle navigatiesystemen kennen dit adres, vult u dan nummer 4 in).

Doel Merosch Kenniscafé

Merosch Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken. Klik hier voor meer informatie over Merosch Kenniscafé.

Terug naar het overzicht

"Als men ziet wat juist is, en het nalaat, is het gebrek aan moed."
Confusius 551 v.c. - 479 v.c.