Tijdens het Nationaal Warmte Congres is het warmtenet van de gemeente Roosendaal verkozen tot duurzaamste warmtenet van 2018.

Tijdens het Nationaal Warmte Congres is het warmtenet van de gemeente Roosendaal verkozen tot duurzaamste warmtenet van 2018 (categorie: kleine warmtenetten). Het warmtenet is in beheer bij het gemeentelijk warmtebedrijf Duurzaam Energiebedrijf Roosendaal B.V. (DER).

“De toekenning van de prijs is een stimulans om het warmtenet verder uit te breiden en zo een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan het ‘van gos los komen’ in Roosendaal en invulling te geven aan de energietransitie”, aldus Dick Maaskant (directeur DER).

Merosch heeft hier een grote bijdrage aan geleverd en is nog steeds betrokken bij het project. Lees hier meer over dit project of ga naar www.energieder.nl

Merosch Open Source

Vanwege het succes afgelopen juli is op maandag 28 januari 2019 een extra Merosch Open Source gepland met het thema “Leerpunten en perspectieven van LT-warmtenetten”. Het project in Roosendaal wordt dan uitgebreid toegelicht. U kunt zich aanmelden via deze link.

Terug naar het overzicht

"Wees de verandering die je in de wereld wilt zien"
Mahatma Gandhi