Maarten Staats, adviseur bij Merosch, als spreker voor KIVI!

Maarten Staats is namens Merosch aanwezig als spreker voor het Koninklijk Instituut Voor Ingenieurs (KIVI) op dinsdagavond 8 maart bij TU Eindhoven. Hier gaat Maarten het hebben over het project RijswijkBuiten. In RijswijkBuiten zijn sinds 2012 honderden energieneutrale woningen gebouwd waar Merosch betrokken is als installatie- en duurzaamheidsadviseur.

Sinds de oplevering van het project zijn er frequent metingen gedaan om de prestaties van de woningen in kaar te brengen. Hieruit blijkt dat de woningen ruimschoots voldoen aan de gestelde eisen. Daarnaast blijkt dat 80% van de geproduceerde elektriciteit terug geleverd wordt aan het elektriciteitsnet. Tijdens zijn presentatie zal Maarten de resultaten van het project in RijswijkBuiten bespreken om vervolgens in te gaan op manieren om meer zelf geproduceerde zonnestroom direct door de bewoners te laten gebruiken.

Tijdens de bijeenkomst worden de resultaten van deze metingen gepresenteerd en meer informatie gegeven over de specialiteiten van dit project.

Voor meer informatie over de bijeenkomst en aanmelding.

Terug naar het overzicht

"Mensen zijn geen gevangenen van het lot, alleen van hun eigen denken."
Franklin D. Roosevelt