Iedereen is welkom om het pand te bewonderen en meer te leren over de duurzame innovaties die zijn toegepast.

Adviesbureau Merosch is in de zomer van 2017 gestart met de renovatie van een gymzaal uit 1955 in Bodegraven. Vanaf januari 2018 is de zaal door de onderneming in gebruik genomen als kantoor. De gymzaal is nu van het gas los, energieleverend en compleet circulair gerenoveerd.

 

Hergebruik materialen

Bij de verbouwing zijn zoveel mogelijk oude materialen hergebruikt. Er is aan verschillende kenmerken te ontdekken dat het kantoor eerst een gymzaal is geweest. Onder andere de vloer van de gymzaal is intact gebleven en ook het klimrek is hergebruikt. Uiteraard is dat niet alles, maar om dat te ontdekken kunt u beter even een kijkje komen nemen. 

Op 14 april 2018 van 10.00 tot 16.00 uur vindt er een open dag plaats waar iedereen welkom is om het pand te bewonderen en meer te leren over de duurzame innovaties die zijn toegepast. Er wordt gezorgd voor een hapje en drankje en vermaak voor de kinderen. Om 11:00 uur vindt de symbolische opening van het pand plaats door Kees Oskam, wethouder Duurzaamheid van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

Locatie

Eendrachtsweg 3
2411 VL te Bodegraven
(niet alle navigatiesystemen kennen het adres, vult u dan nummer 4 in).

Parkeerruimte is gering beschikbaar. Wanneer u in of rondom Bodegraven woont, willen we u daarom vragen om zoveel mogelijk op de fiets, lopend of met het openbaar vervoer te komen.
(Als u wel met de auto komt, volgt u dan de instructies van de verkeersregelaars op).

Meer informatie

Terug naar het overzicht

"Als men ziet wat juist is, en het nalaat, is het gebrek aan moed."
Confusius 551 v.c. - 479 v.c.