Bas den Boer is sinds januari 2017 bij Merosch werkzaam.

Energiecontroller & specialist meet- en regeltechniek

Bas den Boer is sinds januari 2017 bij Merosch werkzaam. Bij zijn vorige werkgever, gebouwautomatiseerder Webeasy, heeft hij grote projecten gedaan zoals de Markthal van Rotterdam en de nieuwe bioscoop in Gouda. Hier zorgde Bas ervoor dat de meet- en regeltechniek voor het binnenklimaat werkte zoals het hoort. Bas is een echte specialist en heeft meer dan 16 jaar ervaring als het gaat om het controleren en optimaliseren van klimaat- en energie-installaties.

Het is daarom niet vreemd dat Bas zich bij Merosch bezig houdt met de monitoring en troubleshooting. Partijen moeten aantoonbaar op de meter leveren, wat bij de aanschaf wordt beloofd. Om deze reden ziet Merosch een gebouw pas als opgeleverd twee jaar na ingebruikname, wanneer aangetoond is dat alle prestaties worden gehaald. In die twee jaar wordt dus intensief gemonitord of alle installaties naar behoren werken. Ook wordt Bas ingezet als extern expert. Er zullen weinig ICT- en automatiseringsvraagstukken zijn waar Bas geen raad mee weet. Oftewel iemand waarop je kunt bouwen.

De ultieme droom van Bas den Boer? Zijn eigen huis bouwen en automatiseren precies naar zijn eigen smaak.

Over Merosch

Het moet en kan beter. Vanuit deze missie richt Merosch zich op nieuwbouw- en renovatieprojecten met de hoogst haalbare ambities op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en circulair bouwen. Onze kracht ligt in de combinatie van gedegen kennis over techniek, financiën en beleid- en besluitvorming en de kwaliteit om hier helder en doelgroepgericht over te kunnen communiceren.

We komen tot ons recht bij projecten met hoge ambities en grote complexiteit. Projecten waarbij gezondheid, energie en/of duurzaamheid belangrijke thema's zijn, zijn onze specialiteit. Op dit gebied hebben we inmiddels een aantoonbare track record opgebouwd.

Geen gas

Met ingang van 2017 nemen wij geen ontwerpopdrachten meer aan voor in ieder geval nieuwbouw waarbij aardgas voor verwarming het uitgangspunt is. Lees hier waarom.

Terug naar het overzicht

"Hoe geweldig is het dat niemand hoeft te wachten op een moment, voordat men begint met het verbeteren van de wereld."
Anne Frank 1929 - 1945