Op vrijdagmiddag 23 februari a.s. geeft Jan Willem Zwang van Greencrowd een kennisdeling over duurzame energieontwerpen.

Op vrijdagmiddag 23 februari a.s. geeft Jan Willem Zwang van Greencrowd een kennisdeling over duurzame energieontwerpen. Om te komen tot een energieneutrale gebouwde omgeving worden de energiesystemen van de gebouwen en die van elektrische mobiliteit in toenemende mate als een geheel gezien. Het integreren van deze thema’s en domeinen overschrijden wordt steeds belangrijker.

Daarom hebben wij de heer Zwang uitgenodigd hier zijn kennis over te delen. Hij zal een korte toelichting geven over Greencrowd en Evenssnelladen (er staat een laadpaal van Evensnelladen bij ons ‘nieuwe’ kantoor). Daarnaast zal hij een schets maken van de (on)mogelijkheden van concepten die duurzame energieopwekking, elektrische mobiliteit en (nieuw)bouw/vastgoedontwikkeling combineren. Waar staan we in de ontwikkelingen, waar gaat het naar toe en welke nieuwe businessmodellen zijn in ontwikkeling?

U bent ook van harte welkom

Naast dat alle collega’s van Merosch hier bij aanwezig zijn, is er ook ruimte voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. Mocht u dit dus een interessant onderwerp vinden, dan kunt u zich voor deze Merosch Open Kenniscafé inschrijven.

Doelgroep

De doelgroepen voor de Merosch Open Kenniscafés zijn onze directe en indirecte opdrachtgevers zoals: projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bouwmanagementbureaus, architecten enzovoort*.

*Bij overboeking van de Open Kenniscafé krijgen personen uit de primaire doelgroep de voorkeur.

Waar?

  • Op onze nieuwe locatie, een gerenoveerde gymzaal uit 1955 dat nu als kantoor dient. 

Eendrachtsweg 3, 2411 VL Bodegraven. (Niet alle navigatiesystemen kennen dit adres, voert u dan nummer 4 in).

Hoe laat?

  • Van 16:30 uur tot 18:00 uur.

(Jan Willem Zwang zal ongeveer een uur spreektijd hebben. Tijdens de sessie kan er al een drankje en een hapje genuttigd worden, na 17:30 uur zal er gelegenheid zijn tot netwerken en kunt u iemand uitdagen voor een potje tafeltennis).

Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er een actieve bijdrage verwacht.

Daarnaast gaan wij ervan uit dat u zich minimaal een week van tevoren afmeldt als u toch verhinderd bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier:

AANMELDINGSFORMULIER

 

Doel Merosch Open Kenniscafé

Merosch Open Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken. Dit doen wij door gericht sprekers op de vrijdagmiddag uit te nodigen die meer weten over één bepaald thema, dit wordt georganiseerd voor alle collega’s van Merosch. Maar niet alleen externe sprekers komen aan het woord, ook de kennis die we in onze eigen projecten opdoen, wordt intern gedeeld. Echter, vinden wij de interactie hierin met onze directe en indirecte opdrachtgevers van belang, zo ontstond Merosch Open Kenniscafé. Klik hier voor de algemene pagina van Merosch Open Kenniscafé.

Terug naar het overzicht

"Hoe geweldig is het dat niemand hoeft te wachten op een moment, voordat men begint met het verbeteren van de wereld."
Anne Frank 1929 - 1945