Op vrijdagmiddag 23 maart a.s. geeft Warmold ten Zijthoff van Stedin een kennisdeling over de toekomstvisie van Stedin.

Deze middag geeft Warmold ten Zijthoff, manager verduurzamen gebouwde omgeving bij Stedin, een kennisdeling. Vanuit Strategie en Innovatie is de heer Zijthoff thema-eigenaar met betrekking tot hoe Stedin zich als organisatie moet voorbereiden op de warmtetransitie. De focus ligt hierbij op het leren in de praktijk en de geleerde lessen vertalen naar maatregelen die noodzakelijk zijn om te kunnen versnellen. Tot 2050 zullen gemiddeld 20.000 woningen per maand aangepast moeten worden aan een duurzame warmtevoorziening. 

Toekomstvisie Stedin

Stedin%20Merosch%20Open%20Kenniscafe.jpg

Hoe anticipeert Stedin op de toekomst, welke visie hebben zij en aan welk product/dienst wordt als gevolg hiervan gewerkt? Met name het beleidsaspect rondom van gas los en elektrificatie in bestaande bouw en de rol van Stedin in de energiemarkt komt aan bod.

U bent ook van harte welkom

Omdat dit een grote uitdaging is in Nederland, is het belangrijk om deze kennis niet voor ons zelf te houden. Merosch Kenniscafé is een interne kennisdelingssessie van Merosch waarbij we het erg waardevol vinden als onze relaties actief deelnemen. Er is ruimte voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. Mocht u dit dus een interessant onderwerp vinden, dan kunt u zich voor deze Merosch Open Kenniscafé inschrijven.

Doelgroep

De doelgroepen voor de Merosch Open Kenniscafés zijn onze directe en indirecte opdrachtgevers zoals: projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bouwmanagementbureaus, architecten enzovoort*.

*Bij overboeking van de Open Kenniscafé krijgen personen uit de primaire doelgroep de voorkeur.

Waar?

Eendrachtsweg 3, 2411 VL Bodegraven. (Niet alle navigatiesystemen kennen dit adres, voert u dan nummer 4 in).

Hoe laat?

  • Van 16:30 uur tot 18:00 uur.

(Warmold ten Zijthoff zal ongeveer een uur spreektijd hebben. Tijdens de sessie kan er al een drankje en een hapje genuttigd worden, na 17:30 uur zal er gelegenheid zijn tot netwerken en kunt u iemand uitdagen voor een potje tafeltennis).

Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er een actieve bijdrage verwacht.

Daarnaast gaan wij ervan uit dat u zich minimaal een week van tevoren afmeldt als u toch verhinderd bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier:

AANMELDINGSFORMULIER


Doel Merosch Open Kenniscafé

Merosch Open Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken. Dit doen wij door gericht sprekers op de vrijdagmiddag uit te nodigen die meer weten over één bepaald thema, dit wordt georganiseerd voor alle collega’s van Merosch. Maar niet alleen externe sprekers komen aan het woord, ook de kennis die we in onze eigen projecten opdoen, wordt intern gedeeld. Echter, vinden wij de interactie hierin met onze directe en indirecte opdrachtgevers van belang, zo ontstond Merosch Open Kenniscafé. Klik hier voor de algemene pagina van Merosch Open Kenniscafé.

 

Terug naar het overzicht

"Logica brengt men van A naar B, verbeelding brengt men overal."
Albert Einstein 1879 - 1955