Op vrijdagmiddag 9 maart a.s. geeft Ronald Schilt van Merosch een kennisdeling over binnenstedelijke gebiedsontwikkeling.

Op vrijdagmiddag 9 maart a.s. geeft Ronald Schilt (Merosch) een kennisdeling over binnenstedelijke gebiedsontwikkeling. Merosch heeft hier veel ervaring in door onder andere de projecten: Merwedekanaalzone, Circulair Cityplot Buiksloterham en Wisselspoor Utrecht

Inhoud

De bovengenoemde projecten worden in grote lijnen toegelicht, daarna wordt er ingezoomd op de grote opgave die wij binnen Nederland hebben met het verduurzamen van binnenstedelijke gebieden. Hoe kan integraal de duurzaamheid en circulariteit worden toegepast? Wat zijn de (on)mogelijkheden en wat zijn belangrijke aspecten waar op gelet dient te worden bij het ontwikkelen van binnenstedelijke gebieden? Daarnaast is het de bedoeling dat er veel interactie ontstaat tussen de kennisdeler en de deelnemers, dus vragen stellen wordt aangemoedigd. 

U bent ook van harte welkom

Omdat dit een grote uitdaging is in de grote steden van Nederland, is het belangrijk om deze kennis niet voor ons zelf te houden. Merosch Kenniscafé is een interne kennisdelingssessie van Merosch waarbij we het erg waardevol vinden als onze relaties actief deelnemen. Er is ruimte voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. Mocht u dit dus een interessant onderwerp vinden, dan kunt u zich voor deze Merosch Open Kenniscafé inschrijven.

Doelgroep

De doelgroepen voor de Merosch Open Kenniscafés zijn onze directe en indirecte opdrachtgevers zoals: projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bouwmanagementbureaus, architecten enzovoort*.

*Bij overboeking van de Open Kenniscafé krijgen personen uit de primaire doelgroep de voorkeur.

Waar?

Eendrachtsweg 3, 2411 VL Bodegraven. (Niet alle navigatiesystemen kennen dit adres, voert u dan nummer 4 in).

Hoe laat?

  • Van 16:30 uur tot 18:00 uur.

(Ronald Schilt zal ongeveer een uur spreektijd hebben. Tijdens de sessie kan er al een drankje en een hapje genuttigd worden, na 17:30 uur zal er gelegenheid zijn tot netwerken en kunt u iemand uitdagen voor een potje tafeltennis).

Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er een actieve bijdrage verwacht.

Daarnaast gaan wij ervan uit dat u zich minimaal een week van tevoren afmeldt als u toch verhinderd bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier:

AANMELDINGSFORMULIER


Doel Merosch Open Kenniscafé

Merosch Open Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken. Dit doen wij door gericht sprekers op de vrijdagmiddag uit te nodigen die meer weten over één bepaald thema, dit wordt georganiseerd voor alle collega’s van Merosch. Maar niet alleen externe sprekers komen aan het woord, ook de kennis die we in onze eigen projecten opdoen, wordt intern gedeeld. Echter, vinden wij de interactie hierin met onze directe en indirecte opdrachtgevers van belang, zo ontstond Merosch Open Kenniscafé. Klik hier voor de algemene pagina van Merosch Open Kenniscafé.

Bron afbeeldingen: Marco Broekman en OKRA

Terug naar het overzicht

"Het is niet genoeg te weten, men moet ook toepassen, het is niet genoeg te willen, men moet ook handelen."
Goethe 1749 - 1832