Op vrijdagmiddag 22 juni geeft Hans van 't Spijker van Geofluid een kennisdeling over geothermie in Nederland. Schrijf u nu in.

Tijdens deze middag van Merosch Kenniscafé geeft Hans van 't Spijker, projectleider en consultant bij Geofluid, een kennisdeling. Vanuit Geofluid is hij actief op het gebied van het onderhoud en het monitoren van aardwarmte putten. De focus van Geofluid ligt momenteel op het onderhoud om een lange levensduur (> 20 jaar) van duurzame warmte kosteneffectief te maken. Geofluid zal zich op korte termijn ook richten op totaalprojecten.

Visie geothermie in Nederland

Tijdens deze kennisdeling komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wat ziet Geofluid als potentieel voor geothermie in Nederland?
  • Wat zijn de stakeholders?
  • Voor welke partijen is geothermie een goede optie voor duurzame warmtegeneratie?
  • Kan overal geothermie worden toegepast?

Ook de lessons learned van eerdere projecten en vanuit het buitenland komen aan bod.

U bent van harte welkom

Merosch Kenniscafé is een interne kennisdelingssessie van Merosch waarbij we het erg waardevol vinden als onze relaties actief deelnemen. Er is ruimte voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. Mocht u dit dus een interessant onderwerp vinden, dan kunt u zich voor deze Merosch Kenniscafé inschrijven.

Doelgroep

De doelgroepen voor de Merosch Kenniscafés zijn onze directe en indirecte opdrachtgevers zoals: projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bouwmanagementbureaus, architecten enzovoort*.

*Bij overboeking van het Kenniscafé krijgen personen uit de primaire doelgroep de voorkeur.

Waar?

Hoe laat?

  • Van 16:30 uur tot 18:00 uur.

Hans van 't Spijker zal ongeveer een uur spreektijd hebben. Tijdens de sessie kan er al een drankje en een hapje genuttigd worden, na 17:30 uur zal er gelegenheid zijn tot netwerken en kunt u iemand uitdagen voor een potje tafeltennis.

Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er een actieve bijdrage verwacht.

Daarnaast gaan wij ervan uit dat u zich minimaal een week van tevoren afmeldt als u toch verhinderd bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier:

AANMELDINGSFORMULIER


Doel Merosch Kenniscafé

Merosch Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken. Dit doen wij door gericht sprekers op de vrijdagmiddag uit te nodigen die meer weten over één bepaald thema, dit wordt georganiseerd voor alle collega’s van Merosch. Maar niet alleen externe sprekers komen aan het woord, ook de kennis die we in onze eigen projecten opdoen, wordt intern gedeeld. Echter, vinden wij de interactie hierin met onze directe en indirecte opdrachtgevers van belang, zo ontstond Merosch Kenniscafé. Klik hier voor de algemene pagina van Merosch Kenniscafé.

Terug naar het overzicht

"Als men ziet wat juist is, en het nalaat, is het gebrek aan moed."
Confusius 551 v.c. - 479 v.c.