Op de Dag van de Duurzaamheid organiseerden wij een brainstorm voor onze nieuwe duurzame huisvesting. Bekijk de foto's.

Onlangs hebben wij een karakteristieke gymzaal uit 1955 in Bodegraven aangekocht, die gerenoveerd wordt en uiteindelijk gaat dienen als kantoor. De ambitie is om zo duurzaam mogelijk te renoveren. Om inspiratie op te doen en tot nieuwe ideeën te komen, organiseerden wij een brainstormmiddag. De brainstorm vond plaats in de gymzaal: het toekomstige nieuwe kantoor van Merosch. Wij wilden graag weten wat niet mocht ontbreken in onze nieuwe huisvesting. Verschillende vellen papier en bouwtekeningen van het gebouw lagen klaar om met ideeën beschreven te worden.

Energielabel G
Daarnaast werd ook nog officieel de bouwaanvraag overhandigd aan de wethouder Duurzaamheid van gemeente Bodegraven-Reeuwijk: Cees Oskam. Op zijn beurt gaf hij het Energielabel dat nu voor het pand is uitgegeven. Het laagste label namelijk: Energielabel G. De ambitie van Merosch is, om het zo te renoveren dat het zelfs hoger haalt dan het hoogst haalbare energielabel A++++. Het pand moet uiteindelijk meer energie opleveren dan het verbruikt.

Blijf op de hoogte
Houd ons in de gaten voor de ontwikkelingen rondom onze nieuwe huisvesting. We posten regelmatig updates van de status van het project. U kunt zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief onderaan de pagina om op de hoogte te blijven.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de plannen van de renovatie? Neem gerust contact met ons op.

Terug naar het overzicht

"Wees de verandering die je in de wereld wilt zien"
Mahatma Gandhi