Karakteristieke gymzaal uit 1955 in Bodegraven wordt nieuw kantoor. ‘Brain mee' over ons toekomstige duurzame kantoorgebouw en meld u nu aan.

Merosch heeft voor haar eigen huisvesting recentelijk een karakteristieke gymzaal uit 1955 in Bodegraven aangekocht. Voordat we daar ons kantoor vestigen, willen we het gebouw aanpassen tot een huisvesting die inspireert, energie geeft en een “living lab” is van toekomstige duurzame technieken en methoden. Op de Dag van de Duurzaamheid (10-10) houden we een Open Office in de gymzaal om mee te denken over ons duurzame kantoorgebouw.

10-10 Dag van de Duurzaamheid

Op maandag 10 oktober a.s. is het de Dag van de Duurzaamheid, extra mooi dus om op deze dag iedereen te verzamelen en duurzaamheid centraal te stellen. We nodigen u graag uit op onze nieuwe locatie voor een nadere kennismaking, maar ook om te horen wat u vindt dat niet mag ontbreken in ons duurzame kantoor.

Oftewel: ‘brain mee’ over wat u minimaal van ons verwacht dat we als ambities, uitgangspunten, technieken, enzovoort hanteren voor onze plannen. In ieder geval komen de termen: gezond, circulair, volledig gelijkstroom, energieleverend, BREEAM (minimaal Excellent), GPR (minimaal een 9), en WELL (minimaal Gold) aan bod.

Uiteraard zorgen we voor een borrel, snacks en verschillende vellen papier waarop u uw ideeën en aanbevelingen kwijt kunt. Tussendoor overhandigen we symbolisch de bouwaanvraag, met de uit te voeren aanpassingen, met de wethouder Duurzaamheid Cees Oskam van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

Meld u aan

Tot slot zijn we, zoals wellicht bekend, fanatieke tafeltennissers en dagen we u graag uit voor een kleine competitie. Op verzoek kunnen we ook nog apenkooien ;-).

We zien u graag op 10-10: de Dag van de Duurzaamheid van 16.00 tot circa 18.00. De Open Office vindt plaats op de nieuwe locatie in de gymzaal: Laan van Turkenburg 4, in Bodegraven.

Meld u nu aan via deze link

 

Foto 1: Artist impression van de gymzaal na mogelijke aanpassingen.
Foto 2: Het officiele contract is getekend (links: directeur Ronald schilt, rechts: wethouder Duurzaamheid Cees Oskam).
Foto's 3 t/m 6: De gymzaal in huidige situatie.

Terug naar het overzicht

"Wees de verandering die je in de wereld wilt zien"
Mahatma Gandhi