Vanaf eind februari 2018 zijn de vrijdagmiddag kennissessies ook voor geďnteresseerden van buitenaf toegankelijk. Merosch introduceert: Merosch Open Kenniscafé.

Doel Merosch Open Kenniscafé

Merosch Open Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken. Dit doen wij door gericht sprekers op de vrijdagmiddag uit te nodigen die meer weten over één bepaald thema, dit wordt georganiseerd voor alle collega’s van Merosch. Maar niet alleen externe sprekers komen aan het woord, ook de kennis die we in onze eigen projecten opdoen, wordt intern gedeeld. Echter, vinden wij de interactie hierin met onze directe en indirecte opdrachtgevers van belang, zo ontstond Merosch Open Kenniscafé.

Merosch Kenniscafé is een interne kennisdelingssessie van Merosch waarbij we het erg waardevol vinden als onze relaties actief deelnemen. Er is ruimte voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. Mocht u dit dus een interessant onderwerp vinden, dan kunt u zich voor deze Merosch Open Kenniscafé inschrijven.

Doelgroep

Naast de medewerkers van Merosch, is er dus plek voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. De doelgroep voor deze bijeenkomsten zijn onze directe en indirect opdrachtgevers zoals: projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bouwmanagementbureaus, architecten enzovoort*.

*Bij overboeking van de Open Kenniscafé krijgen personen uit de primaire doelgroep de voorkeur.

Voorlopig programma

 • Vrijdag 23 februari: Jan-Willem Zwang (Greencrowd), Duurzame energieconcepten.

  Deze middag is geweest (binnenkort download presentatie mogelijk)

 • Vrijdag 9 maart: Ronald Schilt (Merosch), Binnenstedelijke gebiedsontwikkeling.

  Deze middag is geweest (binnenkort download presentatie mogelijk)

 • Vrijdag 23 maart: Warmold ten Zijthoff (Stedin), Toekomstvisie Stedin.
  Klik hier voor meer info en inschrijven.

 • Vrijdag 6 april: Arnoud Matser (Merosch); Samenvatting hydraulische schakelingen.
  Binnenkort meer info en inschrijven.

Heeft u zelf een onderwerp waarvan u denkt dat het interessant is om te delen met Merosch en overig publiek? Neemt u dan contact op met Esther Wagensveld: e.wagensveld@merosch.nl 

Waar?

Eendrachtsweg 3, 2411 VL Bodegraven. (Niet alle navigatiesystemen kennen dit adres, voert u dan nummer 4 in).

Hoe laat?

 • Van 16:30 uur tot 18:00 uur.

(De kennisdeler van die middag zal ongeveer een uur spreektijd hebben. Tijdens de sessie kan er al een drankje en een hapje genuttigd worden, na 17:30 uur zal er gelegenheid zijn tot netwerken en kunt u iemand uitdagen voor een potje tafeltennis).

Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er een actieve bijdrage verwacht.

"Hoe geweldig is het dat niemand hoeft te wachten op een moment, voordat men begint met het verbeteren van de wereld."
Anne Frank 1929 - 1945