Omschrijving:

Binnen Merosch worden samen met partners en opdrachtgevers gebouwen onderzocht en ontworpen met hoge ambities. Hierbij moet je denken aan het energieleverende 't Saamdeel in Kapelle, de renovatie van monumentale panden in Amsterdam zoals het Nieuw Comenius Lyceum, energieneutrale gebouwen zoals de Stadswerf in Amsterdam en de 2e Maasvlakte, of het gezond maken van tientallen schoolgebouwen binnen een gemeente. Ze beginnen allemaal met grote ambities, maar dan komt de volgende stap; het goed uitwerken en begeleiden van de realisatie. Oftewel daar heb je mensen voor nodig met verstand van zaken die zorgen dat het ook echt goedkomt.

Hiervoor zoeken we een (startende) techneut die houdt van zijn/haar vak en het leveren van kwaliteit. Iemand die mooie rapporten en grootse toespraken omzet in ontwerpen die staan als een huis. Dat de (energie)meter daadwerkelijk presteert wat is afgesproken. Aannemers zo aansturen en begeleiden, zodat er top projecten worden gerealiseerd, waar mensen trots op zijn. Kortom: we zoeken een vakvrouw en/of vakman.

Het profiel:
Je beschikt minimaal over een hbo werk- en denkniveau en hebt een opleidingsrichting in: Energie, Bouwkunde, Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde en hebt eventueel enkele jaren ervaring opgedaan bij een aannemer of een installateur.

Heb je interesse in deze functie? Neem dan contact op met Ronald Schilt via info@merosch.nl

Terug naar vacature-overzicht

"Mensen zijn geen gevangenen van het lot, alleen van hun eigen denken."
Franklin D. Roosevelt