Omschrijving:

Binnen Merosch worden samen met partners en opdrachtgevers gebouwen onderzocht en ontworpen met hoge ambities. Hierbij moet je denken aan het energieleverende 't Saamdeel in Kapelle, de renovatie van monumentale panden in Amsterdam zoals het Nieuw Comenius Lyceum en het Zandkasteel, circulaire en energieneutrale gebouwen zoals de Stadswerf in Amsterdam en Floating Gardens. Ze beginnen allemaal met grote ambities, maar dan komt de volgende stap; het goed verder brengen en begeleiden van de realisatie. Oftewel daar heb je mensen voor nodig met verstand van zaken die zorgen dat het ook echt goedkomt.

Hiervoor zoeken we een zelfstanding opererende installatiedeskundige met ervaring die houdt van zijn/haar vak en het leveren van kwaliteit. Iemand die in samenwerking met andere ontwerppartners zorg draagt voor ontwerpen die staan als een huis. Dat de (energie)meter daadwerkelijk presteert wat is afgesproken. Aannemers zo aansturen en begeleiden, zodat er top projecten worden gerealiseerd, waar mensen trots op zijn. En tegelijkertijd de opgedane ervaring vertalen naar nieuwe concepten en kennisdelen zo dat we met elkaar stappen maken richting een volledig energieneutrale en circulaire gebouwde omgeving. Kortom: we zoeken een vakvrouw en/of vakman met een missie.

Het profiel:

Je beschikt minimaal over een hbo werk- en denkniveau en hebt een opleidingsrichting in: Energie, Bouwkunde, Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde en hebt eventueel enkele jaren ervaring opgedaan bij een aannemer of een installateur.

Wij vragen:

  • Collega’s die zich aangesproken voelen door de karakterisering van ons bureau en absoluut willen gaan voor het leveren van kwaliteit en toegevoegde waarde voor klanten en samenleving.
  • Collega’s die zichzelf persoonlijk en professioneel willen blijven ontwikkelen.
  • Doorzettingsvermogen en geen genoegen nemen met het antwoord: “kan niet”.

Wij bieden:

  • Een open en informele werksfeer met veel vrijheid voor indeling van eigen werkzaamheden.
  • Projecten en werkomgevingen die behoren bij de (duurzame) top van Nederland.
  • Benodigde middelen (tijd en geld) voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  • Moderne huisvesting en vanaf 1 januari 2018 zitten wij in een voormalige oude gymzaal die een circulaire unieke inrichting krijgt en onze eigen living lab is.
  • Alle ruimte voor studies, het bezoeken van seminars en beurzen, etc.
  • Professionele begeleiding en coaching en werken in wisselende teams.
  • Goede arbeidsvoorwaarden en winstafhankelijke eindejaarsuitkering.

Reageren:

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je brief en cv op naar info@merosch.nl ter attentie van: Ronald Schilt.

Terug naar vacature-overzicht

"Als men ziet wat juist is, en het nalaat, is het gebrek aan moed."
Confusius 551 v.c. - 479 v.c.