Nordin Oudshoorn

Nordin studeert Built Environment aan de Hogeschool Utrecht. Daarin specialiseert hij zich in de richting van de circulaire stad en dan met name circulaire installaties in de bouw. Bij Merosch doet hij nu zijn afstudeeronderzoek naar circulaire installaties.

Specifiek gaat hij onderzoeken welke uitgangspunten moeten worden meegenomen in de ontwerpfase bij circulaire installaties met als eindresultaat een ontwerpstappenplan voor circulaire installaties. Voor het onderzoek ligt de focus op nieuwbouw en renovatie in de utiliteitsbouw. Hoe kan het meetbaar gemaakt worden in combinatie met de MPG methode? Naar verwachting wordt MPG de uniforme meetmethode voor circulair bouwen. De financiële en juridische aspecten blijven in dit onderzoek buiten beschouwing.

Het afstudeeronderzoek van Nordin loopt van februari tot en met juni. Mocht u interesse hebben in de resultaten, op vrijdag 7 juni presenteert Nordin zijn onderzoeksresultaten in het Merosch Kenniscafé. U kunt zich hier binnenkort voor inschrijven (max. 5 plekken beschikbaar).

Naast zijn studie voetbalt Nordin graag.

Terug naar medewerkers-overzicht

"Wees de verandering die je in de wereld wilt zien"
Mahatma Gandhi