In mei is er een Exlusieve Merosch Open Source Gelijkstroom. Met als thema: 'De kansen en belemmeringen voor 100% gelijkstroom voor nu en later.'

Merosch heeft voor haar eigen huisvesting een karakteristieke gymzaal uit 1955 in Bodegraven aangekocht. Naast een inspirerende, energieleverende en gezonde werkomgeving gaan we uiteraard alles uit de kast halen t.a.v. duurzaamheid en wordt het een ‘Living Lab’ voor innovaties. Een van de thema’s is: de uitdaging om de huisvesting volledig op gelijkstroom te laten draaien. Over dit thema houden we een brainstorm waar de doelgroep exclusief* voor wordt uitgenodigd.

Het doel van deze Exclusieve Merosch Open Source: een beter beeld krijgen van de toegevoegde waarde van gelijkstroom op het gebied van duurzaamheid voor nu en de toekomst.

Als casus wordt de nieuwe huisvesting van Merosch genomen. Het doel is om dit gebouw volledig op gelijkstroom te laten draaien. Onderwerpen die tijdens deze brainstormsessie aan de orde komen:

  1. Wat zijn de kansen en belemmeringen om het gebouw volledig op gelijkstroom te krijgen? De stand van zaken gepresenteerd door Pepijn van Willigenburg van de Stichting Gelijkspanning.
  2. De techniek: Spanningsniveau/voltage, veiligheid, infrastructuur, standaarden, ontwikkelingen buitenland etc.
  3. Uw eigen ervaringen, visie en stand van zaken van uw product/bedrijf t.a.v. gelijkstroom.

WANNEER EN WAAR?
Donderdag 11 mei van 13.30 tot 16.30 uur (na 16.30 is er een kleine netwerkborrel).

Bij Merosch op kantoor in Bodegraven (Klipperaak 201).

DOELGROEP
Partijen die zich bezig houden met gebouwgebonden installaties (het ICT-netwerk zien we als een apart gelijkstroom concept). Voor deze Exclusieve Merosch Open Source geldt alleen aanmelding op uitnodiging. We zorgen voor een interessant mix van bedrijven die qua gebouwinstallaties complementair aan elkaar zijn. Er verschijnt wel een openbaar verslag over de conclusie van deze brainstromsessie.

DOEL MEROSCH OPEN SOURCE
Merosch Open Source heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken. Dit doen wij door voor gerichte doelgroepen rondom één specifiek onderwerp een Open Source sessie te organiseren. Voor meer informatie klik hier.

*Voor deze Exclusieve Merosch Open Source geldt dat alleen uitgenodigde partijen zich mogen aanmelden.

Terug naar het overzicht

"Als men ziet wat juist is, en het nalaat, is het gebrek aan moed."
Confusius 551 v.c. - 479 v.c.