Vanaf week 44 is HALEKO bv gestart met de werkzaamheden rondom de hoofdentree, in week 45 werken ze ook aan de vloer van de entresol.

HALEKO gaat aan de slag met de hoofdentree en de houten balkenvloer voor de entresol met vloerverwarming. De hoofdentree bestaat uit houten kozijnen van Timmerbedrijf Bleumink bv (zij zijn een FSC®-gecertificeerd bedrijf). Daarnaast wordt ook de entresol op een duurzame circulaire wijze gebouwd. Het hout dat uit de gymzaal komt, wordt gebruikt voor de houten balkenvloer van de entresol. 

Over HALEKO bv

HALEKO bv heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Dit brengen zij niet alleen in praktijk door duurzaam te bouwen, maar ook door het gescheiden afvoeren en waar mogelijk hergebruiken van restmaterialen.

Concreet houdt duurzaamheid voor HALEKO bv in, dat zij met kwalitatieve lang meegaande/ bestendige materialen bouwen. Het wagenpark bestaat voor een groot gedeelte uit elektrische auto’s en het kantoor van HALEKO bv wordt verwarmt met infraroodpanelen gevoed door groene stroom.

Terug naar het overzicht

"Zonder wrijving geen glans"
Ronald Schilt