28 juni 2019

15:30 - 19:00 uur

Bodegraven


10 nieuwe duurzame innovaties horen, netwerken en toasten op de zomer!

Op vrijdag 28 juni 2019 organiseren wij Merosch Summer Pitch! Een unieke middag/avond waar 10 partijen hun pitch doen over een innovatieve duurzame oplossing binnen de gebouwde omgeving.

PITCHER

Geef een (4 minuten) pitch!

Wilt u een pitch geven over een innovatief product dat bijdraagt aan een duurzamere energieleverende gebouwde omgeving? Dan kunt u zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier. U krijgt 4 minuten de tijd. Daarnaast worden de kosten van de borrel en BBQ onder de pitchers verdeeld (dat zal een maximum van 150 euro zijn).

We hebben plek voor maximaal 10 pitchers deze middag. Mochten er meer dan 10 pitchers zich aanmelden, dan maken wij een selectie per onderwerp. Minimaal een maand van te voren hoort u definitief of u mag pitchen.

AANMELDEN ALS PITCHER

 

PUBLIEK

Luister naar de pitches als publiek

Wilt u geen pitch geven, maar wel graag alle pitches horen en gezellig mee borrelen en eten? Dat kan, deze deelname is gratis. Uiteraard geldt wel dat u werkachtig bent in de projecten waarin wij ook werken, de doelgroep is: gemeenten, woningcorporaties, architecten en projectontwikkelaars.

Daarnaast gaan we er vanuit dat u zich afmeldt, mocht u toch niet kunnen. Dit i.v.m. de boodschappen die gedaan moeten worden.

AANMELDEN ALS PUBLIEK

 

Planning

15.30 – 16.00 - Inloop met drankje/borrelhapje.

16.00 – 17.00 - Start 10 pitches: 4 minuten per pitch.

17.00 – 19.00 – BBQ: gezellig eten en drinken ook vegetarisch eten wordt verzorgd.

 

Terug naar het overzicht

"Het is niet genoeg te weten, men moet ook toepassen, het is niet genoeg te willen, men moet ook handelen."
Goethe 1749 - 1832