02 november 2018

16:30 - 18:00 uur

Bodegraven


Zigzagsolar een andere manier van zonnepanelen plaatsen langs een gebouw.

Tijdens deze middag van Merosch Kenniscafé geeft Frank Bartelen, van Zigzagsolar, een kennisdeling. Zizagsolar heeft een geventileerde gevel ontwikkeld met geïntegreerde solar. Het unieke eraan is dat de solar vanaf de straatkant vrijwel niet te zien is. Door de refelectie van de decoratieve panelen wordt extra rendement gegenereerd als de zon lager komt. 

Inhoud Merosch Kenniscafé

Frank Bartelen zal deze middag zijn kennis delen over Zigzagsolar. De volgende punten komen o.a. aan bod:

  • Eigenschappen zonnegevel in een stedelijke omgeving
  • Ontwikkelingen en mogelijkheden zonnegevel met andere (duurzame installaties)
  • Referentieprojecten

Frank Bartelen zal ongeveer een uur spreektijd hebben. Tijdens de sessie kan er al een drankje en een hapje genuttigd worden, na 17:30 uur zal er gelegenheid zijn tot netwerken en kunt u iemand uitdagen voor een potje tafeltennis.

U bent van harte welkom

Merosch Kenniscafé is een interne kennisdelingssessie van Merosch waarbij we het erg waardevol vinden als onze relaties actief deelnemen. Er is ruimte voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. Mocht u dit dus een interessant onderwerp vinden, dan kunt u zich voor deze Merosch Kenniscafé inschrijven.

Doelgroep

De doelgroepen voor de Merosch Kenniscafés zijn onze directe en indirecte opdrachtgevers zoals: projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bouwmanagementbureaus, architecten enzovoort*.

*Bij overboeking van het Kenniscafé krijgen personen uit de primaire doelgroep de voorkeur.

Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er een actieve bijdrage verwacht.

Daarnaast gaan wij ervan uit dat u zich minimaal een week van tevoren afmeldt als u toch verhinderd bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier:

AANMELDINGSFORMULIER


Adres

Het adres is: Eendrachtsweg 3, 2411 VL in Bodegraven. (Niet alle navigatiesystemen kennen dit adres, vult u dan nummer 4 in).

Doel Merosch Kenniscafé

Merosch Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken. Klik hier voor meer informatie over Merosch Kenniscafé.

Terug naar het overzicht

"Logica brengt men van A naar B, verbeelding brengt men overal."
Albert Einstein 1879 - 1955