14 februari 2020

16:30 - 18:00 uur

Bodegraven


PCM wordt ook wel thermische accu genoemd. Maar wat is PCM?

PCM uitgelegd

PCM staat voor Phase Change Materials (faseovergangsmateriaal). Dit zijn materialen waarvan de faseverandering (van vast naar vloeibaar en van vloeibaar naar vast) wordt gebruikt om warmte op te slaan en af te geven. Kortom: in PCM’s wordt warmte opgeslagen voor later gebruik in een cycli van 24-uur. Bert van Dorp van Orange Climate vertelt u alles over PCM deze middag.

Over Orange Climate

Orange Climate ontwikkelt, produceert en importeert innovatieve en duurzame (onderdelen van) klimaatbeheersing voor bedrijven. Met passie en vakmanschap produceren zij de meest uitdagende orders. Stuk voor stuk met evenveel aandacht en precisie.

Inhoud

Tijdens dit kenniscafé komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wat is PCM precies?
  • Hoe werkt het?
  • Welk voordeel haal je er uit?
  • Hoe werkt het in een woning?
  • Hoe werkt het in een kantoorgebouw?

U bent van harte welkom

Merosch Kenniscafé is een interne kennisdelingssessie van Merosch waarbij we het erg waardevol vinden als onze relaties actief deelnemen. Er is ruimte voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. Mocht u dit dus een interessant onderwerp vinden, dan kunt u zich voor deze Merosch Kenniscafé inschrijven.

Doelgroep

De doelgroepen voor de Merosch Kenniscafés zijn onze directe en indirecte opdrachtgevers zoals: projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bouwmanagementbureaus, architecten enzovoort*.

*Bij overboeking van het Kenniscafé krijgen personen uit de primaire doelgroep de voorkeur.

Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er een actieve bijdrage verwacht.

Daarnaast gaan wij ervan uit dat u zich minimaal een week van tevoren afmeldt als u toch verhinderd bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier:

AANMELDINGSFORMULIER


Adres

Het adres is: Eendrachtsweg 3, 2411 VL in Bodegraven. (Niet alle navigatiesystemen kennen dit adres, vult u dan nummer 4 in).

Doel Merosch Kenniscafé

Merosch Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken. Klik hier voor meer informatie over Merosch Kenniscafé.

Terug naar het overzicht

"Zonder wrijving geen glans"
Ronald Schilt