24 mei 2019

16:30 - 18:00 uur

Bodegraven


Maarten Markus van AM praat ons bij over de visie van AM op duurzaamheid.

Foto: Impressie Bijlmerkwartier

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Als betrokken gebiedsontwikkelaar plaatsen zij maatschappelijke uitdagingen in het hart van hun ontwikkelingsproces. Zij richten zich daarbij op de thema’s ‘Gedurfde duurzaamheid’, ‘Inclusieve stad’, ‘Healthy urban living and working’, ‘Stad- en gebiedmaker’ en ‘Gelukkig leven’. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Over Maarten Markus

Maarten Markus werkt aan de duurzame koers van AM. Hij is de spil tussen strategie en implementatie in projecten. Met de strategie ‘gedurfde duurzaamheid’ zijn ambities geformuleerd voor de energietransitie, circulair ontwikkelen, klimaatadaptatie en duurzame mobiliteit. Met een team van collega’s en externe partners wordt de strategie in projecten geïmplementeerd. Een greep uit de projecten waar hij aan werkt zijn de Professor Schoemaker Plantage in Delft, Bajes Kwartier in Amsterdam en de Merwedekanaalzone in Utrecht.

Inhoud

De integrale visie van AM op duurzaamheid en innovatie voor projecten en ketenpartners van AM.

U bent van harte welkom

Merosch Kenniscafé is een interne kennisdelingssessie van Merosch waarbij we het erg waardevol vinden als onze relaties actief deelnemen. Er is ruimte voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. Mocht u dit dus een interessant onderwerp vinden, dan kunt u zich voor deze Merosch Kenniscafé inschrijven.

Doelgroep

De doelgroepen voor de Merosch Kenniscafés zijn onze directe en indirecte opdrachtgevers zoals: projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bouwmanagementbureaus, architecten enzovoort*.

*Bij overboeking van het Kenniscafé krijgen personen uit de primaire doelgroep de voorkeur.

Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er een actieve bijdrage verwacht.

Daarnaast gaan wij ervan uit dat u zich minimaal een week van tevoren afmeldt als u toch verhinderd bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier:

AANMELDINGSFORMULIER


Adres

Het adres is: Eendrachtsweg 3, 2411 VL in Bodegraven. (Niet alle navigatiesystemen kennen dit adres, vult u dan nummer 4 in).

Doel Merosch Kenniscafé

Merosch Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken. Klik hier voor meer informatie over Merosch Kenniscafé.

Terug naar het overzicht

"Hoe geweldig is het dat niemand hoeft te wachten op een moment, voordat men begint met het verbeteren van de wereld."
Anne Frank 1929 - 1945