15 februari 2019

16:30 - 17:30 uur

Bodegraven


Gasloos verwarmen met warmtepomppanelen: het Triple Solar PVT.

Op vrijdagmiddag 15 februari praat Cees Mager van Triple Solar ons bij over het Triple Solar PVT warmtepomppaneel. Het warmtepomppaneel is door Triple Solar ontwikkeld als bron voor de warmtepomp. Het bestaat uit een zonnepaneel (PV), gecombineerd met een warmtewisselaar (T). Dit vervangt de buitenunit van de lucht/water warmtepomp of de grondboring bij aardwarmte. 

Op de bovenste afbeelding ziet u een luxe appartementencomplex van 11 woningen in Amsterdam West, gasloos met een Nibe 28 kW warmtepomp en een bron van 100 PVT panelen.

Inhoud Kenniscafé

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Uitleg van het systeem;
  • Investeringskosten & onderhoudskosten;
  • Toepassingen & meerwaarde;
  • Referentieprojecten.

 

U bent van harte welkom

Merosch Kenniscafé is een interne kennisdelingssessie van Merosch waarbij we het erg waardevol vinden als onze relaties actief deelnemen. Er is ruimte voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. Mocht u dit dus een interessant onderwerp vinden, dan kunt u zich voor deze Merosch Kenniscafé inschrijven.

Doelgroep

De doelgroepen voor de Merosch Kenniscafés zijn onze directe en indirecte opdrachtgevers zoals: projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bouwmanagementbureaus, architecten enzovoort*.

*Bij overboeking van het Kenniscafé krijgen personen uit de primaire doelgroep de voorkeur.

Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er een actieve bijdrage verwacht.

Daarnaast gaan wij ervan uit dat u zich minimaal een week van tevoren afmeldt als u toch verhinderd bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier:

AANMELDINGSFORMULIER


Adres

Het adres is: Eendrachtsweg 3, 2411 VL in Bodegraven. (Niet alle navigatiesystemen kennen dit adres, vult u dan nummer 4 in).

Doel Merosch Kenniscafé

Merosch Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken. Klik hier voor meer informatie over Merosch Kenniscafé.

 

Terug naar het overzicht

"Zonder wrijving geen glans"
Ronald Schilt