15 maart 2019

16:30 - 17:30 uur

Bodegraven


De nieuwe generatie armaturen van Sylvania Lighting, slimme verlichting.

Deze middag praat Annya Zwart van Sylvania Lightning ons bij over de nieuwste generatie armaturen en slimme verlichting. De belangrijke specs om kwaliteit te onderscheiden en het smart building techniek met sensoren worden toegelicht. Daarnaast wordt er fysiek ook het een en ander gedemonstreerd.

Sylvania is een toonaangevende leverancier van verlichtingsoplossingen voor consumenten, professionals en architecten. Met meer dan 100 jaar ervaring in ontwikkeling en productie van lichtbronnen en armaturen biedt Sylvania wereldwijd een breed assortiment voor diverse toepassingen. Sylvania biedt binnen hun pakket Sylsmart een 3-tal sensortechnieken passend bij de juiste toepassing, van eenvoudig tot IT oplossing.

Over Annya Zwart

Zij is reeds 30 jaar werkzaam in de lichtbranche en heeft voor diverse fabrikanten gewerkt. Momenteel alweer 5 jaar werkzaam bij Sylvania als project engineer. Ze heeft de diverse ontwikkelingen meegemaakt; halogeen, fluorescentie (dimbaar) en nu het led-tijdperk. Daarnaast neemt ze deel aan een werkgroep over HCL (Human Centric Lighting) en volgt ze een masterclass bij Wout van Bommel. 

 

U bent van harte welkom

Merosch Kenniscafé is een interne kennisdelingssessie van Merosch waarbij we het erg waardevol vinden als onze relaties actief deelnemen. Er is ruimte voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. Mocht u dit dus een interessant onderwerp vinden, dan kunt u zich voor deze Merosch Kenniscafé inschrijven.

Doelgroep

De doelgroepen voor de Merosch Kenniscafés zijn onze directe en indirecte opdrachtgevers zoals: projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bouwmanagementbureaus, architecten enzovoort*.

*Bij overboeking van het Kenniscafé krijgen personen uit de primaire doelgroep de voorkeur.

Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er een actieve bijdrage verwacht.

Daarnaast gaan wij ervan uit dat u zich minimaal een week van tevoren afmeldt als u toch verhinderd bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier:

AANMELDINGSFORMULIER


Adres

Het adres is: Eendrachtsweg 3, 2411 VL in Bodegraven. (Niet alle navigatiesystemen kennen dit adres, vult u dan nummer 4 in).

Doel Merosch Kenniscafé

Merosch Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken. Klik hier voor meer informatie over Merosch Kenniscafé.

 

 

Terug naar het overzicht

"Hoe geweldig is het dat niemand hoeft te wachten op een moment, voordat men begint met het verbeteren van de wereld."
Anne Frank 1929 - 1945