14 december 2018

16:30 - 18:00 uur

Bodegraven


Bart van Oosten praat ons bij over het laagtemperatuurwarmtenet Roosendaal: Smart Climate Grid

Al sinds de oprichting van Merosch is Bart van Oosten betrokken als technisch specialist. Hij is een die-hard techneut met een enorme kennis van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Door zijn achtergrond als installateur weet hij als geen ander wat er komt kijken bij het maken van een goed ontwerp, maar ook wat er bij komt kijken om de uitvoering en realisatie goed te laten verlopen.

Smart Climate Grid
De gemeente Roosendaal heeft in 2014 een Laagtemperatuur(LT)-net, het zogenaamde Smart Climate Grid, ontwikkeld, gerealiseerd en ondergebracht in het bedrijf Duurzaam Energiebedrijf Roosendaal (DER). Bart van Oosten is projecleider bij dit project en zal u bijpraten over de kansen en aandachtspunten bij het toepassen van een LT-net. Dit doet hij aan de hand van het delen van monitoringservaring van het LT-net in Roosendaal, één van de twee LT-netten (<40°C) in Europa.

Bekijk hier een video over het project.

Inhoud Merosch Kenniscafé

De volgende punten komen o.a. aan bod:

  • Technisch
  • Organisatorisch
  • Financieel
  • Klant
  • Tot nu toe en de toekomst...

Bart van Oosten zal ongeveer een uur spreektijd hebben. Tijdens de sessie kan er al een drankje en een hapje genuttigd worden, na 17:30 uur zal er gelegenheid zijn tot netwerken en kunt u iemand uitdagen voor een potje tafeltennis.

U bent van harte welkom

Merosch Kenniscafé is een interne kennisdelingssessie van Merosch waarbij we het erg waardevol vinden als onze relaties actief deelnemen. Er is ruimte voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. Mocht u dit dus een interessant onderwerp vinden, dan kunt u zich voor deze Merosch Kenniscafé inschrijven.

Doelgroep

De doelgroepen voor de Merosch Kenniscafés zijn onze directe en indirecte opdrachtgevers zoals: projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bouwmanagementbureaus, architecten enzovoort*.

*Bij overboeking van het Kenniscafé krijgen personen uit de primaire doelgroep de voorkeur.

Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er een actieve bijdrage verwacht.

Daarnaast gaan wij ervan uit dat u zich minimaal een week van tevoren afmeldt als u toch verhinderd bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier:

AANMELDINGSFORMULIER


Adres

Het adres is: Eendrachtsweg 3, 2411 VL in Bodegraven. (Niet alle navigatiesystemen kennen dit adres, vult u dan nummer 4 in).

Doel Merosch Kenniscafé

Merosch Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken. Klik hier voor meer informatie over Merosch Kenniscafé.

Terug naar het overzicht

"Mensen zijn geen gevangenen van het lot, alleen van hun eigen denken."
Franklin D. Roosevelt