03 juli 2020

16:30 - 18:00 uur

Digitale wereld


Nina Ravestein van P.A.D. Landscape vertelt u alles over natuurinclusief bouwen.

Foto: Esther Wagensveld

De Merosch Kenniscafés worden i.v.m. het coronavirus online gegeven. U kunt zich aanmelden, u ontvangt de instructies voor het online volgen t.z.t.

 

Over P.A.D. Landscape

P.A.D is de afkorting voor Plant Art Design. De naam refereert aan een andere kijk op hoe we met beplanting en landschap moeten ontwerpen. Bij P.A.D. wordt beplanting gezien als een levende kunstvorm waarmee je een verhaal vertelt. Het is zo veel meer dan alleen een mooi plaatje.

Over de spreker Nina Ravestein

Nina Ravestein is de oprichter van P.A.D. landscape en gespecialiseerd in natuurinclusief ontwerpen. Voor het project Happy Days Zoetermeer heeft ze, in samenwerking met plein06, de Award Natuurinclusief Ontwerpen 2019 gewonnen voor toekomstige realisatie. Ze gebruikt natuurinclusief ontwerpen hierbij als een ontwerp- en communicatietool zodat deze aspecten integraal worden meegenomen in het proces.

U bent digitaal van harte welkom

Online Merosch Kenniscafé is een interne kennisdelingssessie van Merosch waarbij we het erg waardevol vinden als onze relaties actief deelnemen. Er is ruimte voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. Mocht u dit dus een interessant onderwerp vinden, dan kunt u zich voor dit Online Merosch Kenniscafé inschrijven.

Doelgroep

De doelgroepen voor de Merosch Kenniscafés zijn onze directe en indirecte opdrachtgevers zoals: projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bouwmanagementbureaus, architecten enzovoort*.

*Bij overboeking van het Kenniscafé krijgen personen uit de primaire doelgroep de voorkeur.

Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er een actieve bijdrage verwacht.

Daarnaast gaan wij ervan uit dat u zich minimaal een week van tevoren afmeldt als u toch verhinderd bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier:

AANMELDFORMULIER


Adres

Het kenniscafé vindt niet op locatie plaats, maar digitaal.
U ontvangt de instructies t.z.t. via de mail.

 

Foto: Project Happy Days (in samenwerking met plein06)

Doel Merosch Kenniscafé

Merosch Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken. Klik hier voor meer informatie over Merosch Kenniscafé.

Terug naar het overzicht

"Logica brengt men van A naar B, verbeelding brengt men overal."
Albert Einstein 1879 - 1955