02 juni 2020

16:30 - 18:00 uur

Bodegraven


Dit kenniscafé wordt tot nader order opnieuw ingepland

Foto: Esther Wagensveld

Dit kenniscafé wordt to nader order opnieuw ingepland

Nina Ravestein van P.A.D. Landscape vertelt u deze middag alles over natuurinclusief bouwen.

Over P.A.D. Landscape

P.A.D is de afkorting voor Plant Art Design. De naam refereert aan een andere kijk op hoe we met beplanting en landschap moeten ontwerpen. Bij P.A.D. wordt beplanting gezien als een levende kunstvorm waarmee je een verhaal vertelt. Het is zo veel meer dan alleen een mooi plaatje.

Over de spreker Nina Ravestein

Nina Ravestein is de oprichter van P.A.D. landscape en gespecialiseerd in natuurinclusief ontwerpen. Voor het project Happy Days Zoetermeer heeft ze, in samenwerking met plein06, de Award Natuurinclusief Ontwerpen 2019 gewonnen voor toekomstige realisatie. Ze gebruikt natuurinclusief ontwerpen hierbij als een ontwerp- en communicatietool zodat deze aspecten integraal worden meegenomen in het proces.

U bent van harte welkom

Merosch Kenniscafé is een interne kennisdelingssessie van Merosch waarbij we het erg waardevol vinden als onze relaties actief deelnemen. Er is ruimte voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. Mocht u dit dus een interessant onderwerp vinden, dan kunt u zich voor deze Merosch Kenniscafé inschrijven.

Doelgroep

De doelgroepen voor de Merosch Kenniscafés zijn onze directe en indirecte opdrachtgevers zoals: projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bouwmanagementbureaus, architecten enzovoort*.

*Bij overboeking van het Kenniscafé krijgen personen uit de primaire doelgroep de voorkeur.

Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er een actieve bijdrage verwacht.

Daarnaast gaan wij ervan uit dat u zich minimaal een week van tevoren afmeldt als u toch verhinderd bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier:

Dit kenniscafé wordt to nader order opnieuw ingepland


Adres

Het adres is: Eendrachtsweg 3, 2411 VL in Bodegraven. (Niet alle navigatiesystemen kennen dit adres, vult u dan nummer 4 in).

 

Foto: Project Happy Days (in samenwerking met plein06)

Doel Merosch Kenniscafé

Merosch Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken. Klik hier voor meer informatie over Merosch Kenniscafé.

Terug naar het overzicht

"Als men ziet wat juist is, en het nalaat, is het gebrek aan moed."
Confusius 551 v.c. - 479 v.c.