10 mei 2019

16:30 - 18:00 uur

Bodegraven


Wat doet Madaster, waar staan ze voor en waar gaan ze naartoe? Rob Oomen praat ons bij.

Tijdens deze middag maken we kennis met Madaster. Rob Oomen van Madaster zal ons bijpraten over het platform van Madaster. Wat zijn de mogelijkheden, de ontwikkelingen en wat is de gedachtegang? Ook wordt er gebrainstormd over hoe Merosch en Madaster elkaar kunnen versterken. 

Rob Oomen

Over Madaster

Het doel van Madaster is om afval te elimineren door materialen een identiteit te geven. Het Madaster platform fungeert als een publieke, online bibliotheek van materialen in de gebouwde omgeving. Het koppelt materiaal-identiteit aan locatie en legt dit vast in een materialenpaspoort.

Inhoud

  1. Wat doet Madaster, waar staan ze voor en waar gaan ze naartoe?
  2. Concreet/praktisch inzicht in het platform van Madaster.
  3. Merosch-brede brainstorm met Madaster hoe elkaar te kunnen versterken.

 

U bent van harte welkom

Merosch Kenniscafé is een interne kennisdelingssessie van Merosch waarbij we het erg waardevol vinden als onze relaties actief deelnemen. Er is ruimte voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. Mocht u dit dus een interessant onderwerp vinden, dan kunt u zich voor deze Merosch Kenniscafé inschrijven.

Doelgroep

De doelgroepen voor de Merosch Kenniscafés zijn onze directe en indirecte opdrachtgevers zoals: projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bouwmanagementbureaus, architecten enzovoort*.

*Bij overboeking van het Kenniscafé krijgen personen uit de primaire doelgroep de voorkeur.

Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er een actieve bijdrage verwacht.

Daarnaast gaan wij ervan uit dat u zich minimaal een week van tevoren afmeldt als u toch verhinderd bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier:

AANMELDINGSFORMULIER


Adres

Het adres is: Eendrachtsweg 3, 2411 VL in Bodegraven. (Niet alle navigatiesystemen kennen dit adres, vult u dan nummer 4 in).

Doel Merosch Kenniscafé

Merosch Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken. Klik hier voor meer informatie over Merosch Kenniscafé.

Terug naar het overzicht

"Zonder wrijving geen glans"
Ronald Schilt