06 september 2019

16:30 - 18:00 uur

Bodegraven


In dit kenniscafé vertelt Peter Eijbergen ons alles over Large Scale Solar Systems.

Foto: Silkeborg Denemarken, 156.000 M2 collectoren, 110 MWp

Arcon-Sunmark is een internationaal engineering-, productie- en handelsbedrijf dat actief is in de thermische zonne-energiesector. Arcon-Sunmark levert zowel zonnecollectoren als grote, complete, turnkey thermische zonnesystemen, en ontwerpt, dimensioneert en installeert de systemen. Deze vrijdagmiddag zal Peter Eijbergen ons alles vertellen over de projecten die zij be Acron-Sunmark doen. 

Over Peter Eijbergen

Peter Eijbergen, sinds januari 2016 bij Arcon-Sunmark GmbH als Managing Director werkzaam in Regensburg Duitsland. Hij is verantwoordelijk voor alle projecten in Europa exclusief Denemarken. Hij is meer dan 25 jaar internationaal onderweg en sinds 2012 in renewables.

Inhoud

Peter Eijbergen zal in gaan op het integreren van grootschalige zonthermie in warmtenetten of Process Heating. 

U bent van harte welkom

Merosch Kenniscafé is een interne kennisdelingssessie van Merosch waarbij we het erg waardevol vinden als onze relaties actief deelnemen. Er is ruimte voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. Mocht u dit dus een interessant onderwerp vinden, dan kunt u zich voor deze Merosch Kenniscafé inschrijven.

Doelgroep

De doelgroepen voor de Merosch Kenniscafés zijn onze directe en indirecte opdrachtgevers zoals: projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bouwmanagementbureaus, architecten enzovoort*.

*Bij overboeking van het Kenniscafé krijgen personen uit de primaire doelgroep de voorkeur.

Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er een actieve bijdrage verwacht.

Daarnaast gaan wij ervan uit dat u zich minimaal een week van tevoren afmeldt als u toch verhinderd bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier:

AANMELDINGSFORMULIER


Adres

Het adres is: Eendrachtsweg 3, 2411 VL in Bodegraven. (Niet alle navigatiesystemen kennen dit adres, vult u dan nummer 4 in).

Doel Merosch Kenniscafé

Merosch Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken. Klik hier voor meer informatie over Merosch Kenniscafé.

Terug naar het overzicht

"Als men ziet wat juist is, en het nalaat, is het gebrek aan moed."
Confusius 551 v.c. - 479 v.c.