18 oktober 2019

16:30 - 18:00 uur

Bodegraven


Arthur Valkieser vertelt deze middag over Hydraloop: waterrecycleproducten.

Bij Hydraloop Systems willen ze mensen inspireren en in staat stellen om water en energie te besparen door slimme en betaalbare waterrecycleproducten aan te bieden. Ze hebben een 'fit & forget' oplossing gecreëerd voor consumenten om water, energie en geld te besparen, rioolemissie en CO2-voetafdruk te reduceren, zonder verlies van wooncomfort of hygiëne. Deze middag praat Arthur Valkieser ons bij over de systemen. 

Over de spreker

Arthur Valkieser heeft meerdere start-ups opgezet en acquisities gerealiseerd in de televisiewereld. Door zijn passie voor water, duurzaamheid en zijn ondernemersdrift, heeft hij het Hydraloop waterrecyclesysteem ontwikkeld, na vele jaren onderzoek, en is sinds 2015 oprichter en CEO van Hydraloop Systems.

Inhoud

Arthur zal de volgende onderwerpen behandelen:

  • Uitleg systeem algemeen
  • Investering/besparing
  • Inpassing
  • En onze vraag: zijn er beperkingen met bepaalde schoonmaakmiddelen/zeep?

U bent van harte welkom

Merosch Kenniscafé is een interne kennisdelingssessie van Merosch waarbij we het erg waardevol vinden als onze relaties actief deelnemen. Er is ruimte voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. Mocht u dit dus een interessant onderwerp vinden, dan kunt u zich voor deze Merosch Kenniscafé inschrijven.

Doelgroep

De doelgroepen voor de Merosch Kenniscafés zijn onze directe en indirecte opdrachtgevers zoals: projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bouwmanagementbureaus, architecten enzovoort*.

*Bij overboeking van het Kenniscafé krijgen personen uit de primaire doelgroep de voorkeur.

Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er een actieve bijdrage verwacht.

Daarnaast gaan wij ervan uit dat u zich minimaal een week van tevoren afmeldt als u toch verhinderd bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier:

AANMELDINGSFORMULIER


Adres

Het adres is: Eendrachtsweg 3, 2411 VL in Bodegraven. (Niet alle navigatiesystemen kennen dit adres, vult u dan nummer 4 in).

Doel Merosch Kenniscafé

Merosch Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken. Klik hier voor meer informatie over Merosch Kenniscafé.

Terug naar het overzicht

"Hoe geweldig is het dat niemand hoeft te wachten op een moment, voordat men begint met het verbeteren van de wereld."
Anne Frank 1929 - 1945