20 september 2019

16:30 - 18:00 uur

Bodegraven


Gebiedsontwikkeling en mobiliteit. Radicaal kiezen voor de juiste balans.

Deze vrijdagmiddag vertelt Robert Boshouwers van Rebel over de wihtepaper 'Radicaal kiezen voor de juiste balans'

Over Rebel

Rebels werken aan de vraagstukken van de toekomst op het gebied van duurzaamheid, transport, stedelijke ontwikkeling, gezondheidszorg en de sociale sector. Rebel maakt impact, niet alleen als adviseur maar ook als investeerder. Want wie gelooft in zijn eigen adviezen, investeert mee. Toegewijd aan het creëren van verandering, initiëren en realiseren zij ook eigen projecten.

Over Robert Boshouwers 

Als principal consultant werkt Robert Boshouwers aan ingewikkelde vraagstukken rondom mobiliteit. Deze variëren van bereikbaarheids-vraagstukken van (groot)stedelijke gebieden en transitievraagstukken rondom smart mobility tot business development van mobiliteitsdiensten. Samen met klanten en betrokken partijen zorgt hij voor een gedegen analyse, begeleiding van besluitvorming en kwartiermaken van de gekozen richting.

Inhoud

Robert Boshouwers zal ingaan op de whitepaper 'Radicaal kiezen voor de juiste balans' (te downloaden op deze pagina) met een verdieping naar mobiliteit.

U bent van harte welkom

Merosch Kenniscafé is een interne kennisdelingssessie van Merosch waarbij we het erg waardevol vinden als onze relaties actief deelnemen. Er is ruimte voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. Mocht u dit dus een interessant onderwerp vinden, dan kunt u zich voor deze Merosch Kenniscafé inschrijven.

Doelgroep

De doelgroepen voor de Merosch Kenniscafés zijn onze directe en indirecte opdrachtgevers zoals: projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bouwmanagementbureaus, architecten enzovoort*.

*Bij overboeking van het Kenniscafé krijgen personen uit de primaire doelgroep de voorkeur.

Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er een actieve bijdrage verwacht.

Daarnaast gaan wij ervan uit dat u zich minimaal een week van tevoren afmeldt als u toch verhinderd bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier:

AANMELDINGSFORMULIER


Adres

Het adres is: Eendrachtsweg 3, 2411 VL in Bodegraven. (Niet alle navigatiesystemen kennen dit adres, vult u dan nummer 4 in).

Doel Merosch Kenniscafé

Merosch Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken. Klik hier voor meer informatie over Merosch Kenniscafé.

Terug naar het overzicht

"Als men ziet wat juist is, en het nalaat, is het gebrek aan moed."
Confusius 551 v.c. - 479 v.c.