22 maart 2019

16:30 - 18:00 uur

Bodegraven


Energie opwekken vanuit de gevels en groene buitenruimtes en daktuinen.

Beeld: Orange Architects

Op vrijdagmiddag 1 maart praat Arnoud Matser ons bij over het project Floating Gardens in Amsterdam. Een Alles-in-één-school gecombineerd met 194 appartementen. De ambities liggen hier hoog. Een EPC van 0,15 voor de appartementen en de school voldoet aan de BENG-eisen. Maar dat zijn niet de enige duurzaamheidsambities waar naar gekeken wordt.

Inhoud Kenniscafé

  • Invulling energetische duurzaamheidsambities;
  • Afweging warmte- & koude-opwekking;
  • De inpassing van de PV panelen.

U bent van harte welkom

Merosch Kenniscafé is een interne kennisdelingssessie van Merosch waarbij we het erg waardevol vinden als onze relaties actief deelnemen. Er is ruimte voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. Mocht u dit dus een interessant onderwerp vinden, dan kunt u zich voor deze Merosch Kenniscafé inschrijven.

Doelgroep

De doelgroepen voor de Merosch Kenniscafés zijn onze directe en indirecte opdrachtgevers zoals: projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bouwmanagementbureaus, architecten enzovoort*.

*Bij overboeking van het Kenniscafé krijgen personen uit de primaire doelgroep de voorkeur.

Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er een actieve bijdrage verwacht.

Daarnaast gaan wij ervan uit dat u zich minimaal een week van tevoren afmeldt als u toch verhinderd bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier:

AANMELDINGSFORMULIER


Adres

Het adres is: Eendrachtsweg 3, 2411 VL in Bodegraven. (Niet alle navigatiesystemen kennen dit adres, vult u dan nummer 4 in).

Doel Merosch Kenniscafé

Merosch Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken. Klik hier voor meer informatie over Merosch Kenniscafé.

Terug naar het overzicht

"Als men ziet wat juist is, en het nalaat, is het gebrek aan moed."
Confusius 551 v.c. - 479 v.c.