19 oktober 2018

16:30 - 18:00 uur

Bodegraven


Henrico van den Boomen geeft een kennisdeling over Energywall: opwekking vanuit de gevel.

Tijdens deze middag van Merosch Kenniscafé geeft Henrico van den Boomen, van Eigenenergie.net, een kennisdeling. Eigenenergie.net heeft als doel bedrijven, woningcorporaties en particulieren zo veel en zo snel mogelijk energieneutraal te laten functioneren. Hiertoe kopen zij wereldwijd de beste producten in, ontwikkelen ze in partnerschap innovatieve producten en installeren zij hoogwaardige systemen die geschikt zijn om over een lange periode energie op te wekken.

Inhoud Merosch Kenniscafé

Henrico van den Boomen laat de Energywall oplossing zien voor opwekking vanuit de gevel, waarbij het ontwerp van de architect niet aangepast wordt aan de beperkingen van zonnepanelen. Het is juist andersom: voor elk ontwerp is een zonnepaneel (op maat, op kleur en in structuur) te leveren. Zij zitten dan ook graag bij de designfase van het project reeds aan tafel. De volgende punten komen aan bod:

  • Referentieprojecten
  • Kosten en kengetallen investeringskosten
  • Meetgegevens projecten
  • Technisch (waterkering, beschadiging)
  • Verschillende producten die er zijn

Henrico van den Boomen zal ongeveer een uur spreektijd hebben. Tijdens de sessie kan er al een drankje en een hapje genuttigd worden, na 17:30 uur zal er gelegenheid zijn tot netwerken en kunt u iemand uitdagen voor een potje tafeltennis.

U bent van harte welkom

Merosch Kenniscafé is een interne kennisdelingssessie van Merosch waarbij we het erg waardevol vinden als onze relaties actief deelnemen. Er is ruimte voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. Mocht u dit dus een interessant onderwerp vinden, dan kunt u zich voor deze Merosch Kenniscafé inschrijven.

Doelgroep

De doelgroepen voor de Merosch Kenniscafés zijn onze directe en indirecte opdrachtgevers zoals: projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bouwmanagementbureaus, architecten enzovoort*.

*Bij overboeking van het Kenniscafé krijgen personen uit de primaire doelgroep de voorkeur.

Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er een actieve bijdrage verwacht.

Daarnaast gaan wij ervan uit dat u zich minimaal een week van tevoren afmeldt als u toch verhinderd bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier:

AANMELDINGSFORMULIER


Adres

Het adres is: Eendrachtsweg 3, 2411 VL in Bodegraven. (Niet alle navigatiesystemen kennen dit adres, vult u dan nummer 4 in).


Doel Merosch Kenniscafé

Merosch Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken. Klik hier voor meer informatie over Merosch Kenniscafé.

Terug naar het overzicht

"Mensen zijn geen gevangenen van het lot, alleen van hun eigen denken."
Franklin D. Roosevelt