07 juni 2019

16:30 - 18:00 uur

Bodegraven


Nordin Oudshoorn presenteert de resultaten van zijn afstudeeronderzoek.

Tijdens deze middag presenteert Nordin Oudshoorn de resultaten van zijn afstudeeronderzoek. Hij heeft onderzoek gedaan naar circulaire installaties.

Specifiek heeft hij onderzocht welke uitgangspunten moeten worden meegenomen in de ontwerpfase bij circulaire installaties met als eindresultaat een ontwerpstappenplan voor circulaire installaties. Voor het onderzoek ligt de focus op nieuwbouw en renovatie in de utiliteitsbouw. Hoe kan het meetbaar gemaakt worden in combinatie met de MPG (MilieuPrestatie Gebouwen) methode? Naar verwachting wordt MPG de uniforme meetmethode voor circulair bouwen. De financiële en juridische aspecten blijven in dit onderzoek buiten beschouwing.

Over Nordin Oudshoorn

Nordin studeert Built Environment aan de Hogeschool Utrecht. Daarin specialiseert hij zich in de richting van de circulaire stad en dan met name circulaire installaties in de bouw.

U bent van harte welkom

Merosch Kenniscafé is een interne kennisdelingssessie van Merosch waarbij we het erg waardevol vinden als onze relaties actief deelnemen. Er is ruimte voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. Mocht u dit dus een interessant onderwerp vinden, dan kunt u zich voor deze Merosch Kenniscafé inschrijven.

Doelgroep

De doelgroepen voor de Merosch Kenniscafés zijn onze directe en indirecte opdrachtgevers zoals: projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bouwmanagementbureaus, architecten enzovoort*.

*Bij overboeking van het Kenniscafé krijgen personen uit de primaire doelgroep de voorkeur.

Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er een actieve bijdrage verwacht.

Daarnaast gaan wij ervan uit dat u zich minimaal een week van tevoren afmeldt als u toch verhinderd bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier:

AANMELDINGSFORMULIER


Adres

Het adres is: Eendrachtsweg 3, 2411 VL in Bodegraven. (Niet alle navigatiesystemen kennen dit adres, vult u dan nummer 4 in).

Doel Merosch Kenniscafé

Merosch Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken. Klik hier voor meer informatie over Merosch Kenniscafé.

Terug naar het overzicht

"Zonder wrijving geen glans"
Ronald Schilt